Zawsze to miło wejść i poczytać, że kogoś się ruszyło.

Dzięki Mateusz za wskazanie. 

Tobi napisał(a):Laku, i to Szef FDA nie wie kto jest odpowiedzialny za sport?Dzięki Mateusz za wskazanie.

Lak napisał(a):Wie, tylko z tego co też wie to ta osoba się starała coś załatwić i nie wyszło, a jak nie wyszło to skoro wszyscy tacy chętni, to może się właśnie zainteresują trochę od siebie, a nie wieczna postawa roszczeniowa.

Nie sądzę też abyś wiedział o mnie dość dużo byś miał podstawę do oceniania mnie. Nie będę odpowiadał na posty w podobnym tonie.
To jest tylko siatkówka... Wiem że każdy chciałby się poruszać. Na razie sali niema Wojtek dzwonił w tym tygodniu do Gimnazjum Nr 30 i niestety nic się nie udało załatwić. Może coś więcej wyjaśni się w przyszłym tygodniu.

Jeśli czujesz się oskarżany to Twój problem, a że masz roszczenia to jest fakt - uznajesz przecież (nie tylko Ty), że osoba odpowiedzialna ma Cię informować na forum.
i nie wiem czy problem 
Promując takie podejście jesteś Jasiu dziko konstruktywny...
albo "...jaśniepan/panienka..." itp...Lak napisał(a): Jakoś się utarło, że wszystko trzeba każdemu podetknąć pod nos.

porcjunkula.org oczywiście można też przez forum

Tobi napisał(a):Spodziewam się, że powinienem dać rady, o godzinę zapytam "wyżej", ale pewnie lepiej po obiedzie.
)

Tutaj nie gryzą 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość