kama perelka napisał(a):ale za to wszyscy pięknie ładnie idziemy/jedziemy na koncert
chyba marsz, bo koncert jest dopiero po marszu

kama perelka napisał(a):ale za to wszyscy pięknie ładnie idziemy/jedziemy na koncert

Ale za tydzień zaczynamy już działać i to bardziej zdyscyplinowanie niż do tej pory. Buziaki :* :* :* i tradycyjnie zapraszam jeszcze tych, którzy mieliby ochotę się włączyć w naszą działalność 

zapraszam wszystkich na godz. 18:30 do 12 

18:30 w salce nr 12 

dziękuję wszystkim tym, którzy się pojawili. :*
i co teraz będzie? 

Ja nie mogę być, i Marty też nie będzie
Przykro mi... 

zapraszam wszystkich tych, którzy działali, jak i tych którzy chcieliby zacząć działać 

Daj znać na forum, albo w sposób bardziej "tajny", np. mailem, gg, na spotkaniu w DA. To właśnie na Ciebie czekamy. Porzuć myślenie typu: "ja się nie nadaję" albo "są lepsi ode mnie". Bo to właśnie Ty jesteś najlepszy (-sza)!!!!! I pamiętaj: JEŚLI NIE SPRÓBUJESZ TO NIGDY SIĘ TAK NAPRAWDĘ NIE DOWIESZ, ŻE MASZ TALENT!!! 

Czy pasują wam spotkania w środy o godz. 18??? Buziaki, szczególnie dla tych, którzy chcą dać z siebie coś więcej :*
zajmiemy się jutro trochę dykcją i standardowo scenariuszem
to co mogę zapewnić jutro to dobra zabawa, szczególnie przy łamaniu języka ;p do zobaczenia :*

i nawet dłuto i nieprofesjonalny młotek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość